|
|
تاریخ : سه شنبه 12 دي 1391 |
نظرات ()
بازدید : 310
|
|
المپیاد علمی دانشجویی کشور شرایط شرکت در المپیاد غیرمتمرکز دانشگاههای دولتی، آزاد اسلامی، پیام نور و غیر انتفاعی
موضوع: آزمون های المپیاد های غیر متمرکز به منظور انتخاب دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور برای شرکت در مرحله نهایی المپیاد دانشجویی کشور از میان 8 قطب دانشگاهی به شرح زیر برگزار می شوند.
قطب های دانشگاهی: قطب 1- دانشگاه های استان تهران به مرکزیت یکی از دانشگاه های تهران قطب 2- دانشگاه های استان های مازندران، گلستان، گیلان، قزوین به مرکزیت دانشگاه مازندران قطب3- دانشگاه های استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سمنان به مرکزیت دانشگاه فردوسی مشهد قطب4- دانشگاه های استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، به مرکزیت دانشگاه تبریز قطب 5- دانشگاه های استان های اصفهان، چهار محال و بختیاری، لرستان، ایلام، قم، مرکزی و خوزستان به مرکزیت دانشگاه اصفهان قطب 6- دانشگاه های استان های فارس، بوشهر، کهکیلویه و بویر احمد و یزد به مرکزیت دانشگاه شیراز قطب 7- دانشگاه های استان های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان به مرکزیت دانشگاه شهید باهنر کرمان قطب 8- دانشگاه های استان های همدان، کردستان، کرمانشاه به مرکزیت دانشگاه بوعلی سینای همدان
رشته های آزمون: ر شته های زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، حقوق، علوم تربیتی، شیمی، فیزیک، زیست شناسی، ریاضی، آمار، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات و تکنولوژی بذر ) و طراحی صنعتی. ضوابط معرفی تیم های دانشگاهی: (الف) دانشگاه های دولتی هریک از دانشگاه های دولتی مجاز است که تیم شرکت کننده (حداکثر 5 نفره) در هر یک از رشته های 17 گانه یاد شده را طبق ضوابطی که دانشگاه برای رشته های خود تعیین می کند، در زمان مقرر انتخاب و از طریق معاونت آموزشی دانشگاه به مرکزیت قطب مربوط اعلام کند.
(ب) دانشگاه های آزاد، پیام نور و غیر انتفاعی هر یک از مجمو عه های دانشگاه های آزاد، پیام نور و غیر انتفاعی واقع در استان های هر قطب مجاز است که در هریک از رشته های 16 گانه، یک تیم حداکثر 5 نفره از میان همه واحد های دانشگاهی مجموعه خود در قطب را انتخاب و در زمان مقرر به مرکز یت قطب اعلام کند. چگونگی انتخاب تیم ها از میان همه دانشگاه های مجموعه مربوط به عهده دانشگاه های آزاد، پیام نور و غیر انتفاعی است ( به منظور ایجاد شرایطی برای ارزیابی موثر دانشجویان در هر مجموعه پیشنهاد می شود که تیم ها از طریق یک آزمون مشترک در میان همه واحد های مربوط انتخاب شوند).
زمان برگزاری آزمون غیرمتمرکز : اردبهشت ماه هر سال محل برگزاری آزمون ها : مرکز هر قطب
اعلام نتایج آزمون ها : پس از برگزاری آزمون ها و تصحیح برگه های آزمون توسط کمیته های تخصصی رشته های 17 گانه در محل مرکزیت قطب، در هر یک از این رشته ها یک تیم 5 نفره (در قطب 1، دو تیم حداکثر 5نفره)، تعیین و به مرکز المپیاد معرفی می شود.
آزمون مرحله نهایی المپیادها: تیم های معرفی شده از مراکز قطب ها، همراه با برگزیدگان مرحله اول از طریق متمرکز (15 نفر اول آزمون کارشناسی ارشد) در مرحله نهایی که در تیرماه هر سال در یکی از دانشگاههای تهران برگزار می شود، به رقابت می پردازند.
منبع: http://olympiad.sanjesh.org/news/90/sh.html
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|
برچسب ها :
المپیاد , تیم های دانشگاهی , دانشگاه های دولتی , المپیاد های غیر متمرکز ,
تاریخ : دوشنبه 11 دي 1391 |
نظرات ()
بازدید : 385
|
|
شب – خوابگاه پسران
(در اتاقی دو پسر به نام های «مهدی» و «آرمان» دراز کشیده اند. مهدی در حال نصب برنامه روی لپ تاپ و آرمان مشغول نوشتن مطالبی روی چند برگه است. در همین حال، واحدی شان، «میثاق» در حالی که به موبایلش ور می رود وارد اتاق می شود)
میثاق: مهدی... شایعه شده فردا صبح امتحان داریم.
مهدی: نه! راسته. امتحان پایان ترمه.
میثاق: اوخ اوخ! من اصلاً خبر نداشتم. چقدر زود امتحانا شروع شد.
مهدی: آره... منم یه چند دقیقه پیش فهمیدم. حالا چیه مگه؟! نگرانی؟ مگه تو کلاستون دختر ندارید؟!
میثاق: من و نگرانی؟ عمراً!! (به آرمان اشاره می کند) وای وای نیگاش کن! چه خرخونیه این آقا آرمان! ببین از روی جزوه های زیر قابلمه چه نُتی بر می داره!!
آرمان: تو هم یه چیزی میگیا! این برگه های تقلبه که 10 دقیقه ی پیش شروع به نوشتنش کردم. دخترای کلاس ما که مثل دخترای شما پایه نیستن. اگه کسی بهت نرسوند، باید یه قوت قلب داشته باشی یا نه؟ کار از محکم کاری...
مهدی: (همچنان که در لپ تاپش سیر می کند) آرمان جون... اگه واست زحمتی نیست چند تا برگه واسه منم بنویس. دستت درست!
(در همین حال، صدای فریاد و هیاهویی از واحد مجاور بلند می شود. پسری به نام «رضا» با خوشحالی وسط اتاق می پرد)
میثاق: چت شده؟ رو زمین بند نیستی!
رضا: استقلال همین الان دومیشم خورد!!!
مهدی: اصلا حواسم نبود.توپ تانک فشفشه استقلالی ابکشه!!!
و تمام ساکنین آن واحد، برای دیدن ادامه ی مسابقه به اتاق مجاور می شتابند. چراغ ها روشن می مانند.
شب – خوابگاه دختران
(دختر «شبنم» نامی با چند کتاب در دستش وارد واحد دوستش «لاله» می شود و او را در حال گریه می بیند.)
شبنم: ِ وا!... خاک برسرم! چرا داری مثل ابر بهار گریه می کنی؟!
لاله: خدا منو می کشت این روزو نمی دیدم. (همچنان به گریه ی خود ادامه می دهد.)
شبنم: بگو ببینم چی شده؟
لاله: چی می خواستی بشه؟ امروز نتیجه ی امتحان <آناتومی!!!> رو زدن تو بُرد. منی که از 6 ماه قبلش کتابامو خورده بودم، منی که به امید 20 سر جلسه ی امتحان نشسته بودم، دیدم نمره ام شده 19!!!!!! ( بر شدت گریه افزوده می شود)
شبنم: (او را در آغوش می کشد) عزیزم... گریه نکن. می فهممت. درد بزرگیه! (بغض شبنم نیز می ترکد) بهتره دیگه غصه نخوری و خودتو برای امتحان فردا آماده کنی. درس سخت و حجیمیه. می دونی که؟
لاله: (اشک هایش را آرام آرام پاک می کند) آره. می دونم! اما من اونقدر سر ماجرای امروز دلم خون بود و فقط تونستم 8 دور بخونم! می فهمی شبنم؟ فقط 8 دور... (دوباره صدای گریه اش بلند می شود) حالا چه جوری سرمو جلوی نازی و دوستاش بلند کنم؟!!
شبنم: عزیزم... دیگه گریه نکن. من و شهره هم فقط 7 - 8 دور تونستیم بخونیم! ببین! از بس گریه کردی ریمل چشمای قشنگ پاک شد! گریه نکن دیگه. فکر کردن به این مسائل که می دونم سخته، فایده ای نداره و مشکلی رو حل نمی کنه.
لاله: نمی دونم. چرا چند روزیه که مثل قدیم دلم به درس نمیره. مثلاً امروز صبح، ساعت 5/7 بیدار شدم. باورت میشه؟!
(در همین حال، صدای جیغ و شیون از واحد مجاور به گوش می رسد. استرس عظیمی وجودِ شبنم و لاله را در بر می گیرد!دختری به نام «فرشته» با اضطراب وارد اتاق می شود.)
شبنم: چی شده فرشته؟!
فرشته: (با دلهره) کمک کنید... نازی داشت واسه بیستمین بار کتابشو می خوند که یه دفعه از حال رفت!
شبنم: لابد به خودش خیلی سخت گرفته.
فرشته: خب، منم 19 بار خوندم. این طوری نشدم! زود باشید، ببریمش دکتر.
(و تمام ساکنین آن واحد، سراسیمه برای یاری «نازی» از اتاق خارج می شوند. چراغ ها خاموش می شود.)
منبع:http://www.rkums.blogfa.com/post-74.aspx
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|
برچسب ها :
خوابگاه , خوابگاه دانشجویی , تفاوت خوابگاه های دانشجویی ,
تاریخ : دوشنبه 11 دي 1391 |
نظرات ()
بازدید : 290
|
|
مطالعه و بررسی در زمینه کاشت و پرورش گیاهان زراعی و انتخاب ارقام مناسب این گیاهان و برداشت صحیح محصولات آنها در رشته ای از علوم دانشگاهی قرار می گیرد که با عنوان زراعت و اصلاح نباتات نامیده می شود. این رشته در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ارائه می شود.
هدف از ایجاد دوره کارشناسی در رشته زراعت و اصلاح نباتات تربیت افرادی است که بتوانند به عنوان کارشناس در زمینههای مختلف تولیدی کار و در برنامه ریزیهای منطقه ای و مطالعاتی و همچنین به صورت مربی آموزشی در دبیرستانها و هنرستانهای کشاورزی، و به عنوان مجری امور تحقیقات کشاورزی و یا به عنوان مدیر و مجری واحدهای تولیدی دولتی و خصوصی بخش کشاورزی منشأ خدمت باشند.
در دوره کاردانی تولیدات گیاهی و امور زراعی افرادی تربیت می شوند که بتوانند برنامههای تولیدی تدوین شده در این رشته را زیر نظر مهندسان کشاورزی بر اساس اصول علمی اجرا کنند. این افراد همچنین قادر خواهند بود طرحهای تحقیقاتی را زیر نظر متخصصان مربوط اجرا نموده، در برنامههای آموزش کشاورزی به عنوان مروج کشاورزی خدمت نمایند.
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|
برچسب ها :
هدف زراعت و اصلاح نباتات , رشته ی زراعت و اصلاح نباتات , زراعت و اصلاح نباتات , هدف رشته ی زراعت و اصلاح نباتات , زراعت و اصلاح , زراعت , اصلاح , کاشت , پرورش , گیاهان زراعی , کاشت و پرورش گیاهان زراعی , ارقام مناسب , گیاه , گیاه زراعی , برداشت محصولات , علوم دانشگاهی , معرفی رشته ها , معرفی علوم دانشگاهی , معرفی رشته ها - زراعت و اصلاح نباتات , معرفی علوم دانشگاهی-زراعت و اصلاح نباتات ,
تاریخ : دوشنبه 11 دي 1391 |
نظرات ()
بازدید : 311
|
|
رشته زراعت و اصلاح نباتات یکی از گرایشهای مهم و اساسی در مجموعه مهندسی کشاورزی به شمار میآید. مجموعه مهندسی کشاورزی نیز از رشتههای پراهمیت و جذاب در مجموعه علوم تجربی میباشد که توسط داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی انتخاب میگردد. توسعه کشاورزی نیازمند نیروی انسانی ماهر است که بتواند عملیات کشاورزی مربوط به محصولات زراعی و باغی را بر اساس یافتههای جدید علمی انجام دهد و بیشترین بازدهی و محصول را در بهره گیری از منابع به دست آورد. تربیت کاردان فنی، به عنوان رابط بین مهندسان و متخصصان کشاورزی و کشاورزان در کشور، دارای اهمیت فوق العاده است. تأمین نیروی انسانی در این مقطع می تواند نقش سازندهای را در توسعه کشاورزی ایفا نماید.
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|
برچسب ها :
زراعت , اصلاح , اصلاح نباتات , زراعت و اصلاح نباتات , رشته ی زراعت , رشته ی اصلاح , رشته ی زراعت و اصلاح نباتات , مهندسی کشاورزی , کشاورزی , مجموعه ی مهندسی کشاورزی , توسعه ی کشاورزی ,
تاریخ : دوشنبه 11 دي 1391 |
نظرات ()
بازدید : 321
|
|
طرح ايجاد مركزي، به منظور انجام تحقيقات كاربردي در زمينه كشاورزي و پزشكي هستهاي از سال 1363 در سازمان انرژي اتمي ايران شروع شد كه در پي آن زميني به مساحت حدود 100 هكتار در شمال غربي شهرستان كرج به همين منظور اختصاص داده شد و در سال 1367 اين مركز رسماً به نام « مركز تحقيقات كشاورزي و پزشكي هستهاي» نامگذاري شد و از اين سال عمليات ساختماني واحدهاي مختلف مركز آغاز گرديد و در سال 1370 ساختمان بخشهاي كشاورزي هستهاي، آزمايشگاه دزيمتري استاندارد ثانويه و بخش كاربرد پرتوهاي يوني مورد بهرهبرداري قرار گرفت و در همان سال عمليات ساخت بخش مواد هستهاي و مجموعه آزمايشگاهي آن آغاز شد. در سال 1371 پروژه مهم شتابدهنده سيكلوترون به تصويب رسيد و كارهاي ساختماني آن به عنوان يك پروژه ملي آغاز گرديد و در نيمه دوم سال 1372 عمليات اجرايي و ساختماني آن پايان يافت و نصب دستگاههاي شتابدهنده و سيستمهاي وابسته آغاز شد. با اتمام عمليات نصب، اين واحد رسماً در دي ماه 1373 توسط مقام محترم رياست جمهوري وقت افتتاح و به بهرهبرداري رسيد. در سال 1386 نيز اين مركز رسماً به پژوهشكدة تحقيقات كشاورزي، پزشكي و صنعتي تغيير نام يافت.
منبع:http://www.aeoi.org.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=08ee5cfa-aaa6-418c-b323-bdcd71d6ec98
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|
برچسب ها :
پژوهشکده , پژوهش , تحقیقات کشاورزی , تحقیقات , کشاورزی پزشکی , کشاورزی و پزشکی , صنعتی , کشاورزی صنعتی , کشاورزی و صنعت , کشاورزی و پزشک , پزشک کشاورز , تحقیقات کاربردی , کشاورزی هسته ای , هسته ای , پزشکی هسته ای , تحقیقات هسته ای , تحقیقات هسته ای و کشاورزی , سازمان انرژی اتمی ایران , شمال , کرج ,
تاریخ : یکشنبه 10 دي 1391 |
نظرات ()
بازدید : 385
|
|
تاریخ : یکشنبه 10 دي 1391 |
نظرات ()
بازدید : 1363
|
|

دسته دارویی:داروی گیاهی ضد سنگ صفراوی
موارد مصرف:افزایشانحلال و دفع سنگ های صفراوی-درمان اسپاسم مجاری صفراوی و عفونت های ناشی از
سنگ های مجاری صفراوی-کاهش کلسترول خون با مهار آنزیمHMG-COA رودکتاز-
اختلالات گوارشی با منشا صفراوی- پیشگیری از تشکیل مججد هسته سنگ ها
عوارض جانبی:برون عوارض
مقدار مصرف:بالغین1-2 کپسول 3بار در روز قبل تاز غذا کودکان6-14سال 1 کپسول 2 بار در روز قبل از غذا
احتیاط خاص:بیمارانی که از ضد انعقاد های خوراکی مانند وارفارین و یا داروهای متابولیزه شونده در کبد استفاده میکنند باید با پزشک مشورت شود.
منبع:httpwwwpharmacist1orgextrapagerowachol
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|
برچسب ها :
rowachol , Rowachol , RowAchol , pharmacist , دارویی , داروی گیاهی , ضد سنگ صفرا , سنگ صفرا , انحلال سنگ صفرا , دفع سنگ صفرا , درمان اسپاسم مجاری صفراوی , کاهش کلسترول خون , اختلالات گوارشی , هسته , بدون عوارض , مقدار مصرف , کودکان , بالغین , بزرگ سالان , احتیاط ,
تاریخ : یکشنبه 10 دي 1391 |
نظرات ()
بازدید : 384
|
|
پسرا از استاد در شروع ترم: استاد نه ونيمُ ده ميدين؟
اولين سوال دخترا در شروع ترم: استاد منابع امتحانی چیا هست؟
امتیاز : |
|
نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
|
برچسب ها :
صرفاً , طنز , لبخند , واقعیت , پسر , دختر , استاد , دانشجو , شروع ترم , پایان ترم , ترم تحیصلی , سال تحصیلی , سوال آقایون , سوال خانوما , منابع امتحان , منابع امتحانی , سرگرمی , صرفاً جهت خنده ,
تاریخ : شنبه 09 دي 1391 |
نظرات ()
بازدید : 235
|
|
|
|
|